Vijzel-Pesto workshop

Vijzel-Pesto workshop

 Op deze workshop gaan we met de vijzel aan de slag.,

We leren hoe we mooie pesto's, tapenades, en olie's maken met alleen maar verse producten.

Door te werken met de vijzel behoud je alle smaken en houd je de producten herkenbaar.

Tussendoor proeven we dit uiteraard op een vers gebakken broodje.

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met diverse potjes om deze thuis verder op te smullen.

 

Workshops boeken

Volg Joy of Taste op Facebook!

BEKIJK OP FACEBOOK

Voor aanstaande Zondag 2 Augustus hebben wij nog 2 plaatsjes vrij op onze broodbak hartig en zoet workshop. Maak zelf bladerdeeg, bolussen en vele andere lekkere degen. D...

BEKIJK OP FACEBOOK

Een weekendje met leuke partijtjes en workshops. Zaterdagochtend zijn we gestart met het verzorgen van 2 leuke partijtjes. Een high tea en een lunch op lokatie. Daarna st...

BEKIJK OP FACEBOOK

Brenda Jut Schut. Jij mag de taart komen ophalen en heerlijk met de kraamvisite gaan opsmullen.🎉🎉 Wens jullie een hele fijne dag alvast met de doping. Stuur nog ev...

TERUG